POEMA Magazin | Calea Bucuresti, Nr. 36, București - Locatii & Oferte

Oferte de POEMA în București

Promoții până la 50%
POEMA

POEMA

Promoții până la 50%

Expiră pe 30.09

Acest magazin POEMA are următoarele ore de deschidere: Luni , Marţi 10:00 - 22:00, Miercuri 10:00 - 22:00, Joi 10:00 - 22:00, Vineri 10:00 - 22:00, Sâmbată , Duminică .


În prezent există 1 cataloage disponibile în acest POEMA.


Răsfoiește cel mai recent catalog de la POEMA în Calea Bucuresti, Nr. 36, Promoții până la 50% valabil 2024-08-09 2024-09-30 și începe să economisești acum!

Cel mai apropiat magazin

Alte cataloage Haine, Incaltaminte și Accesorii din București

Pepco
New Yorker
Zara
Kik
Sinsay
Deichmann
Peek & Cloppenburg
Pandora
CCC
LC Waikiki
Takko
C&A
Orsay
H&M
Benvenuti
PPT
Leonardo
Marelbo

POEMA

Bine ai venit la magazinul POEMA pe Tiendeo, unde poți descoperi cele mai bune oferte, promoții și cataloage ale acestei mărci de top în sectorul Haine, Incaltaminte și Accesorii. Magazinul nostru fizic este situat la adresa Calea Bucuresti, Nr. 36, București, și aici vei găsi o gamă largă de produse de calitate care îți vor permite să economisești pe tot parcursul lunii septembrie 2024.

Pe Tiendeo îți oferim toate informațiile actualizate despre POEMA, cum ar fi programul de funcționare, oferte exclusive și locația exactă a magazinului la adresa Calea Bucuresti, Nr. 36. De asemenea, vei avea acces la cele mai recente cataloage ale POEMA, unde vei putea descoperi cele mai noi promoții și te vei putea bucura de reduceri mari la produsele din sectorul Haine, Incaltaminte și Accesorii pentru cumpărăturile tale din București.

Nu rata oportunitatea de a vizita magazinul POEMA la adresa Calea Bucuresti, Nr. 36 pentru a te bucura de o experiență completă de cumpărături. Te invităm să explorezi promoțiile pe care le avem pentru tine în această lună de septembrie și să rămâi informat cu cele mai bune oferte de la POEMA din București. Vizitează-ne și începe să economisești chiar astăzi!